Ομάδα εντοπισμού ναυαγίων ανακάλυψε ενός αφύσικου μεγέθους και μορφής αντικείμενο. Δείτε το βίντεο.

Η ομάδα του σουηδικού εξερυενητικού πλοίου Ocean Explorer αναζητά εδώ και πολλά χρόνια ναυάγια και θησαυρούς κρυμμένους στο βυθό της θάλασσας. Στο τελευταίο τους όμως ταξίδι, τα μέλη της όμάδας περίμενε μία έκπληξη!

Στο κόλπο της Βοθνίας στη Βαλτική Θάλασσα, κάπου μεταξύ Σουηδίας και Φιλανδίας, τα ηχοεντοπιστικά συστήματα του καραβιού (σόναρ), εντόπισαν ένα περίεργο αντικείμενο...

Όπως βλέπετε και στην εικόνα, πρόκειται για έναν δίσκο (διαμέτρου 18 μέτρων!), το οποίο έχει αφήσει στην επιφάνεια του βυθού από την μετακίνηση του ίχνος... 300 μέτρων!

Ο επικεφαλής της εξερευνητικής ομάδας, Peter Lindberg, δήλωσε: "Βλέπεις πολλά περίεργα αντικείμενα σ' αυτή τη δουλειά, αλλά στα 18 χρόνια που ασχολούμε επαγγελματικά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα! Το σχήμα είναι εντελώς... ένας κύκλος!"

Φυσικά, τα σενάρια άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν από τη στιγμή που η ομάδα δημοσιοποιήσε τις εικόνες αυτές. Πολλοί μίλησαν για UFO που έχει προσγειωθεί στο βυθό, κάποιο για αφύσικο γεωλογικό σχηματισμό και άλλοι για το καινούργιο... Stonehenge!
Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Περίεργος δίσκος βρέθηκε στο βυθό της Βαλτικής! - UFO ή ..."