ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 0-3

18.9.11 Αναρτήθηκε από Γιάννης Στεφανής
Νικηφόρα πρεμιέρα αν και με παίκτη λιγότερο για 40 λεπτά
Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και παρά το γεγονός ότι έχασε πέναλτι στο 18ο λεπτό και έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 50ο , ο Π.Α.Ο Λουτράκι ξεκίνησε με το ...δεξί το φετινό πρωτάθλημα.Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα τον αγώνα και ήταν ο Αποστολάκης στο 12ο λεπτό με δυνατό σουτ εκτός περιοχής που δημιούργησε τη πρώτη φάση του αγώνα.


Στο 15ο λεπτό ο Δεδάκης με δυνατό σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο πλαινό των διχτύων του Παναγιωτόπουλου.
Στο 17ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μίχα ο Koveshnikov μέσα στη μικρή περιοχή θα χάσει τη μπάλα από τα χέρια του,ο Αντωνίου θα κλέψει για να ανατραπεί από τον νεαρό τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Αστερής θα καταλογίσει το αναμφισβήτητο πέναλτι και θα δείξει την κίτρινη κάρτα με τους οράνιε να ζητούν απευθείας αποβολή. Ο Αποστολάκης θα αντικρίσει την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία αλλά η εκτέλεση του Χρυσαφίδη θα περάσει άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Koveshnikov.
Το χαμένο πέναλτι δεν θα απογοητεύσει τους οράνιε που θα ανεβάσουν το ρυθμό στο παιχνίδι τους και μετά από πέντε λεπτά θα ανοίξουν το σκορ.
Στο 22ο λεπτό, ο Μίχας θα σεντράρει ,ο Αντωνίου με κεφαλιά θα τροφοδοτήσει τον Χρυσαφίδη που με νέα κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 27ο λεπτό, ο Τσουμάνης από το χώρο του κέντρου θα βγει στην επίθεση και όταν τρεις αντίπαλοι θα προσπαθήσουν να τον ανακόψουν στο ύψος της μεγάλης περιοχή θα πασάρει στον Αντωνίου που απέναντι από τον Koveshnikov θα πλασάρει για το 2-0.
Στο 29ο λεπτό, το σουτ του Αποστολάκη θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.Ίδια κατάληξη θα έχει και στο 35ο λεπτό η κεφαλιά του Χρυσαφίδη από το σημείο του πέναλτι ενώ στο 44ο λεπτό ο Koveshnikov με γροθιές θα αποκρούσει το δυνατό φάουλ του Χρυσαφίδη.
Στο 50ο λεπτό , ο Τσουμάνης θα αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αποβληθεί. Οι οράνιε όμως έστω και με παίκτη λιγότερο θα συνεχίσουν να ελέγχουν το παιχνίδι και με αντεπιθέσεις να αναζητούν ένα ακόμη γκολ για να "κλειδώσουν" τη νίκη.
Στο 54ο λεπτό, ο Νούλας με καρφωτή κεφαλιά από τη μικρή περιοχή θα αστοχήσει μετά από το κόρνερ του Αποστολάκη.
Στο 68ο λεπτό, ο Μίχας θα περάσει όποιον βρει μπροστά του και θα κάνει το διαγώνιο σουτ με το Koveshnikov να πέφτει και να βρίσκει τη μπάλα τόσο όσο αυτή να κυλήσει βασανιστικά κόρνερ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 74ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ η άμυνα των οράνιε θα ολιγωρήσει με τον Μανώλη από κοντά με μια κακή κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα άουτ.Στο 76ο λεπτό, ο Koveshnikov με τα ακροδάχτυλα θα στείλει σε κόρνερ το δυνατό διαγώνιο μονοκόματο σουτ του Αποστολάκη. Το κόρνερ θα εκτελεστεί με τη κεφαλιά του Τσατσόπουλου από το σημείο του πέναλτι να μπλοκάρεται από τον νεαρό τερματοφύλακα των γηπεδούχων.Στο 77ο λεπτό, ο Παπαδόπουλος θα ελιχθεί μέσα στην περιοχή των οράνιε αλλά ο Παναγιωτόπουλος με τα πόδια θα εξουδετερώσει το πλασέ του επιθετικού του Ηρακλή.Στο 80ο λεπτό, ο Αποστολάκης αφού κάνει τη κούρσα από τα δεξιά θα σεντράρει με τον Χρυσαφίδη να πλασάρει από κοντά για το τελικό 0-3.Στο 82ο λεπτό, ο Χρυσαφίδης θα μπει στη μεγάλη περιοχή αλλά το γυρισμά του τη τελευταία στιγμή θα είναι κακό με τους Μαυρέλη και Γκαρμίρη έτοιμους να σκοράρουν.Στο 85ο λεπτό, ο Γκαρμίρης θα σεντράρει αλλά ο Χρυσαφίδης από το σημείο του πέναλτι και απέναντι από τον Koveshnikov δεν θα βρει τη μπάλα όπως θέλει.Στο 87ο λεπτό , ο Παπαδόπουλος θα ελιχθεί μέσα στη μικρή περιοχή, θα βρεθεί απέναντι από τον Παναγιωτόπουλο αλλά ο τερματοφύλακας των οράνιε θα αποκρούσει.

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 0-3"