Διώκεται ο Ξυλοκαστρίτης που ξυλοφόρτωσε τον διαρρήκτη του αυτοκινήτου του..!

Τραυματίστηκε ο ένας, o οποίος κατηγορείται και για Ληστεία και παράβαση του νόμου περί Όπλων, ύστερα από συμπλοκή με ιδιοκτήτη οχήματος το οποίο είχε διαρρήξει.

Συνελήφθησαν, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, δύο αλλοδαποί, ένας 31χρονος Αφγανός και ένας 26χρονος υπήκοος Αλγερινός, για Κλοπή και Φθορά Ξένης Ιδιοκτησίας, ενώ ο 26χρονος επιπλέον κατηγορείται, για Ληστεία και παράβαση του νόμου περί Όπλων.

Ειδικότερα, οι δύο αλλοδαποί, ενεργώντας μαζί, αφού έσπασαν τα παράθυρα σε εννέα αυτοκίνητα , αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους, χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα.

Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από έναν 56χρονο Ξυλοκαστρίτη , την ώρα που ήταν εντός του τελευταίου οχήματος, ιδιοκτησίας του.

Ο 26χρονος επιτέθηκε στον 56χρονο ιδιοκτήτη, χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο-ψαλίδι και αφού συνεπλάκησαν, ο 56χρονος τον απώθησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ σε βάρος του 56χρονου ιδιοκτήτη, ο όποιος συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Επιπλέον, ο 31χρονος, ο οποίος είχε τραπεί σε φυγή, συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς, όταν εκ’ νέου προσπάθησε να διαρρήξει όχημα σε κοντινή περιοχή.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ξυλοκαστρίτης έδειρε άγρια Αφγανό που έσπαγε αυτοκίνητα...Τον έστειλε στο νοσοκομείο..!"