Δηλώσεις σοκ Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως by babisflou"Ο Παπανδρέου θέλει να μαστουρώσει όλη την Ελλάδα"


Δηλώσεις του Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως και Κονίτσης Ανδρέα σε εκδήλωση. Σχολιάζει την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών και τάσσεται υπέρ των γιαουρτωμάτων....

Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως και Κονίτσης Ανδρέας ενώπιον κατοίκων της περιοχής του, για τους πολιτικούς και την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο λόγος του, ξεσήκωσε τα πλήθη τα οποία τον χειροκρότησαν όταν αναφέρθηκε κατά των πολιτικών.
"Φαίνεται πως είναι επιθυμία του πρωθυπουργού να μαστουρωθούν όλοι οι Έλληνες" είπε ο μητροπολίτης και υποστήριξε πως μετά από αυτά του έρχεται να πει "ζήτω οι ντομάτες και τα γιαούρτια".
"Να αγιάσουν τα χέρια όλων εκείνων που έχουν επιλέξει να τιμωρούν, με τον τρόπο αυτό την φαυλοκρατία και την αναξιοκρατία. Να είναι βέβαιοι αυτοί που πετάνε τα γιαούρτια ότι έχουν, την απόλυτη έγκριση των ηρώων του Γράμμου", πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης κ. Ανδρέας.
Χαρακτηριστική είναι η στιγμή που αναφερόμενος στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Πάγκαλο, τον αποκάλεσε "χοντρό", σχολιάζοντας στη συνέχεια τις δηλώσεις του, σχετικά με τους στρατιωτικούς.
You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Ακούστε ένα Θεϊκό φασιστικό λόγο απο χείλη Αγίου..Επισκόπου"

  1. krios67 Said,

    Σε ΧΑΛΑΣΕ προφανως που μιλησε για τους κομμουνιστοσυμμοριτες προδοτες της Ελλαδας και την ηττα της κοκκινης ανταρσιας απο τις Εθνικες-Ελληνικες δυναμεις στον ηρωικο Γραμμο-Βιτσι!!!

    Posted on 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 2:30 μ.μ.