Η Δημοτική Αρχή Κορίνθου, προσκαλεί τους συμπολίτες μας την Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο της πόλης μας, όπου θα γίνει η απονομή των πιστοποιητικών στους Αποφοίτους του Εθνικού Προγράμματος Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων «Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους».
Το «Πρόγραμμα» Εθελοντισμού διοργανώθηκε από κοινού από τον Δήμο Κορινθίων και τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του ΥΠΔΒΜΘ, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ήταν το πολυπληθέστερο Πανελληνίως τόσο στη συμμετοχή όσο και στην πιστοποίηση των αποφοίτων συμπολιτών μας.

Στην ημερίδα αυτή κύριος εισηγητής θα είναι ο επιστημονικός υπεύθυνος του Εθνικού Προγράμματος Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων κ. Στέλιος Βερνίκος όπου θα αναπτύξει το θέμα του Εθελοντισμού και της Κοινωνίας των Πολιτών. Εν συνεχεία, θα γίνει παρουσίαση του «Προγράμματος» από εκπρόσωπο των αποφοίτων που συμμετείχαν στα μαθήματα των 100 ωρών του «σεμιναρίου», που υλοποιήθηκε από την 28/4/11 έως την 4/7/11 στο Δημοτικό θέατρο του Δημοτικού καταστήματος Κορίνθου.
Η απονομή των πιστοποιητικών Δια Βίου Εκπαίδευσης (Ν. 3369/2005, άρθρο 5), θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό καθώς και από άλλους επισήμους που έχουν προσκληθεί για την εκδήλωση.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΔΒΜΘ"