Όλοι πρέπει να προσέχουν τα λόγια τους, λέει η Μέρκελ
Να σταματήσει η «σπέκουλα» γύρω από το ζήτημα της Ελλάδας ζήτησε η γερμανίδα Καγκελάριος, τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να προσέχουν τα λόγια τους για να μην δημιουργούν επιπλέον αναταραχή στις αγορές. Η γερμανίδα Καγκελάριος μιλώντας σε γερμανικό ραδιόφωνο, έδειξε ότι το κλίμα, στην κυβέρνηση, έχει αλλάξει, ιδίως μετά τα νέα μέτρα που έλαβε η Ελλάδα.


Η κα. Μέρκελ τόνισε στην συνέντευξή της ότι δεν θα επιτρέψει ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της Ελλάδας. Όπως μεταδίδει το Βloomberg, η γερμανίδα Καγκελάριος, μιλώντας στο Info Radio τόνισε ότι «πρώτη προτεραιότητα είναι να αποφευχθεί μια ανεξέλεγκτη πτώχευση. Αυτό δεν θα χτυπήσει απλά την Ελλάδα, αλλά τουλάχιστον μια σειρά από χώρες. Θα υπάρξει ντόμινο».

Η γερμανίδα Καγκελάριος ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά ότι «η Ελλάδα πρέπει να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις της», κάτι που όπως είπε, έχει αντιληφθεί, ενώ υπογράμμισε ότι οι εκπρόσωποι της τρόικας επιστρέφουν στη χώρα μέσα στην εβδομάδα, γεγονός που δείχνει ότι η Ελλάδα έλαβε συγκεκριμένα μέτρα.

Οι δηλώσεις αυτές πραγματοποιούνται στον απόηχο των εντυπώσεων που δημιούργησε η συνέντευξη του υπουργού οικονομίας της Γερμανίας, κ. Ρέσλερ, ο οποίος είχε τονίσει ότι «η συντεταγμένη χρεοκοπία της Ελλάδας δεν πρέπει να είναι θέμα ταμπού».
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "«Σταματήστε τη σπέκουλα με την Ελλάδα»"