"Δεν έφυγα ποτέ"...!

21.9.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Κατά τη συνάντησή του στα γραφεία της Ν.Δ. ο Πρόεδρος της Ν.Δ.κ Αντώνης Σαμαράς, με τους 13 Περιφερειάρχες της Χώρας, δήλωσε για το νέο θεσμό της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης, τα εξής:

«Ο Καλλικράτης” ήταν ένα μισό και δειλό βήμα. Πραγματική ανατροπή υπέρ των θεσμών της Αυτοδιοίκησης και υπέρ της ανάπτυξης του τόπου θα γίνει μόνο όταν η Περιφέρεια κερδίσει την κεντρική εξουσία. Αρκεί να απαλλάξουμε την Περιφέρεια από εξαρτήσεις και περιττή γραφειοκρατία. Αυτή είναι η δέσμευσή μου. Και στην πρώτη γραμμή πυρός θέλω να δω, στη Νέα Δημοκρατία, να έχουμε και τους 13 Περιφερειάρχες μας, τους εκλεγμένους από τον Ελληνικό λαό».


Ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα, τόνισε πως όχι μόνο στηρίζει με κάθε τρόπο και πιστεύει στο ρόλο της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, ως πυλώνα της ανάπτυξης του τόπου, αλλά τη θεωρεί θεματοφύλακα της ανάγκης αναβάθμισης των τοπικών κοινωνιών και αναβάθμισης του ΕΣΠΑ.

Μία διαφορετική παράμετρος της συνάντησης , ήταν η παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρου Τατούλη στα νέα γραφεία της Ν.Δ. μετά από την αποπομπή του από το κόμμα της φιλελεύθερης παράταξης και κυρίως το τι δήλωσε σε σχετική ερώτηση. «εγώ από τη Ν.Δ δεν έφυγα ποτέ» , δήλωσε με νόημα!
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to ""Δεν έφυγα ποτέ"...!"