Στο φως άγνωστες πτυχές της σύλληψης - Η ίδια επιμένει ότι είναι αθώα...

Συνελήφθη με κλοπιμαία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ορίστηκε τακτική δικάσιμος αλλά... δεν πάτησε το πόδι της στην Πάτρα. Κι έτσι καταδικάστηκε ερήμην σε έξι μήνες φυλάκιση. Ο λόγος για Πατρινή διάσημη Ελληνίδα πορνοστάρ, που βρέθηκε με χειροπέδες, κατηγορούμενη για κλοπή!
Η σέξι καλλονή, που έχει πρωταγωνιστήσει σε ροζ ταινίες, έχοντας στο πλευρό της πολύ γνωστούς στο ευρύ κοινό συναδέλφους της, συνελήφθη για διάρρηξη σε σπίτι ενός άνδρα στην Πάτρα. Η κοπέλα, όπως γράφει το dete.gr, έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Πατρών την ώρα που βρισκόταν στα ΚΤΕΛ Πατρών.


Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, όλα άρχισαν την προηγούμενη Παρασκευή (23-09-2011), στις 21.00 το βράδυ. Μια κοπέλα μαζί με έναν άγνωστο άνδρα βρίσκονταν κρυμμένοι στο σκοτάδι, στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Νέου Δρόμου Πατρών. Τα δύο άτομα είχαν στήσει καραούλι και περίμεναν υπομονετικά μέχρι να βρουν την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν»...

Όταν είδαν ότι ο ιδιοκτήτης έφυγε, εισέβαλαν στο άδειο πια σπίτι και ανενόχλητοι άρχισαν να ψάχνουν για πολύτιμα αντικείμενα και μετρητά.

Τελείωσαν, κι έφυγαν σαν κύριοι, νομίζοντας ότι δεν υπήρχε τρόπος να αποκαλυφθεί η παράνομη δράση τους. Όμως, είχαν διαπράξει ένα σημαντικό λάθος. Πάνω στη φούρια τους να απομακρυνθούν από τον τόπο του εγκλήματος δεν πρόσεξαν ότι τους είδε ένας γείτονας που ειδοποίησε αμέσως τον ιδιοκτήτη, που έτρεξε άρον-άρον στο σπίτι του.

Όταν εκείνος μπήκε μέσα, είδε το σπίτι άνω κάτω και ζήτησε από το γείτονά του να του περιγράψει όσο πιο καλά μπορούσε τους «ποντικούς». Δυστυχώς για τους διαρρήκτες, ο γείτονας του έκανε μια αναλυτική περιγραφή των δραστών. Αμέσως μετά, ο άνδρας πήγε στην Ασφάλεια Πατρών όπου και κατήγγειλε το περιστατικό, αναφέροντας και την περιγραφή των κλεφτών.

Χειροπέδες στα ΚΤΕΛ
Την επόμενη ημέρα αστυνομικοί εντόπισαν ένα ζευγάρι στον χώρο των ΚΤΕΛ, που θεώρησαν ότι ταίριαζε με την περιγραφή των δραστών. Παρά την έντονη αντίδραση και τις διαμαρτυρίες της σέξι πορνοστάρ, ότι δεν έχει καμιά σχέση με τη διάρρηξη, τα όργανα της τάξης τελικά τη συνέλαβαν με την κατηγορία της κλοπής. Ο νεαρός φίλος της κατάφερε να διαφύγει.

Δίπλα στην πορνοστάρ βρέθηκε ένα σακβουαγιάζ, το οποίο περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα play station, το ποσό των 900 ευρώ, τρεις γυναικείες τσάντες, πέντε ρολόγια και κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ. Μάλιστα, στην αίθουσα αναμονής των ΚΤΕΛ εντοπίστηκε και ένα δεύτερο σακβουαγιάζ που περιείχε μία τηλεόραση και ένα laptop.

Η πορνοστάρ από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τέτοιου είδους πράξεις και ότι δεν ήταν δικά της τα σακβουαγιάζ που περιείχαν τα κλοπιμαία.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Καταδικάστηκε η πορνοστάρ που συμμετείχε στο DVD της Ντούβλη!"