Δέχεται πυρά και απο την Αθήνα...!

21.9.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Ο δήμαρχος του Λουτρακίου φαίνεται ότι αποτελεί αγαπημένο θέμα για το www.aftodioikisi.gr.
Είναι απο τους λίγους δημάρχους που πολύ τακτικά δέχεται σκληρή κριτική απο το σαίτ. Και σήμερα έχει την τιμητική του για την υπόθεση με το νερό στον οικισμό "Φλοίσβος"...
ΓΡΑΦΕΙ:

Η απάντηση άργησε... 5 ημέρες!


Ήδη από το 1957 είχε ανακοινωθεί σε ελληνικό ιατρικό συμπόσιο ότι η ποσιθεραπεία με το νερό του Λουτρακίου διαλύει τις πέτρες στα νεφρά, διευκολύνοντας την αποβολή τους από τον οργανισμό. Παρόμοια δράση έχει παρατηρηθεί και για τις πέτρες στη χολή...


Η «RealNews», σε δημοσίευμά της στις 11 Σεπτεμβρίου, ούτε λίγο ούτε πολύ, ανέφερε πως υπάρχει πρόβλημα στο πόσιμο νερό στο Λουτράκι, με πετρούλες, κοτρώνες και άλλα συναφή.

Η στήλη δεν ξέρει αν ο δήμαρχος Λουτρακίου, αυτός με τις ωραιότατες επιταγές της Motor Oil, o Κώστας Λόγο-δε-Θέτει, είπε να πρωτοτυπήσει, βάζοντας τις πέτρες μέσα στο νερό, μπας και οι ιαματικές του ιδιότητες δράσουν πιο γρήγορα...

Ξέρει, όμως, πως προστάτευσε με σθένος το φημισμένο νερό Λουτρακίου, απαντώντας στο δημοσίευμα έπειτα από... 5 ημέρες!!!

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «όσα διασπείρονται σχετικά με το θέμα της ποιότητας του νερού Λουτρακίου δεν αποτελούν έγκυρη και διασταυρωμένη πληροφόρηση, όπως επιβάλλει ο κώδικας της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

»Ως εκ τούτου το συγκεκριμένο δημοσίευμα είτε από άγνοια, είτε από σκοπιμότητα, προσβάλει βάναυσα την εικόνα και την πολύχρονη φήμη του δήμου μας, το νερό του οποίου αποτελεί σημαντικό μέρος της ιστορίας του, της υπόστασής του, αλλά και της οικονομικής του δραστηριότητας.

»Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, οφείλουμε όλοι ανεξαιρέτως, να αντιμετωπίζουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας με περισσή προσοχή και σοβαρότητα».

Η στήλη θα σταθεί στο τελευταίο, στο «οφείλουμε όλοι ανεξαιρέτως, να αντιμετωπίζουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας με περισσή προσοχή και σοβαρότητα», και θα ρωτήσει τον Κώστα Λόγο-δε-Θέτει:

Εσείς, Κώστα μου, το πλεονέκτημα που σας έδωσε ο «Καλλικράτης» ως δήμαρχος, πώς το εκμεταλλεύεστε; Με... περισσή προσοχή και σοβαρότητα;
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Δέχεται πυρά και απο την Αθήνα...!"