Στο καλό και με την... πρόκριση!

10.10.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Με προορισμό τη Γεωργία πετάει σε λίγη ώρα η Εθνική
Με τις ευχές και τις ελπίδες όλων των Ελλήνων στις αποσκευές της, η Εθνική ομάδα αναχωρεί στις 10:00 -με πτήση τσάρτερ- για την Τιφλίδα, με στόχο το… σφράγισμα του «εισιτηρίου» για το Euro 2012!

Στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, η αποστολή της «γαλανόλευκης» θα έχει μία διανυκτέρευση (αύριο βράδυ θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της επιστροφής, αμέσως μετά το ματς) κι αυτό που θέλει -όσο τίποτε άλλο- είναι να έχει στις αποσκευές της το… πανάκριβο εισιτήριο για τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.



Για να μην χρειαστεί, φυσικά, να περάσουμε το Νοέμβριο από τη ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ…

Ο Φερνάντο Σάντος, που γίνεται σήμερα 57 χρονών, έχει δύο διλήμματα για την ενδεκάδα.

Αυτά ανάμεσα σε Τζιόλη-Φωτάκη, με φαβορί, όμως, τον πρώτο και Χαριστέα-Κονέ, με φαβορί, επίσης, τον πρώτο, που ήταν βασικός στην ομάδα, η οποία έκανε χθες αλλεπάλληλες ασκήσεις στα στημένα.

Από εκεί και πέρα ο Πορτογάλος τεχνικός, στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας θα παρατάξει τους Βύντρα και Σπυρόπουλο, αντίστοιχα. Στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Αβραάμ, μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, στα χαφ, Κατσουράνης, Καραγκούνης και είπαμε, πιθανότατα, ο Φωτάκης, σην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γκέκας, δεξιά του ο Σαλπιγγίδης, ενώ αριστερά του θα βρεθεί ή ο Κονέ ή ο Χαριστέας. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι, φυσικά, ο Τζόρβας.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Στο καλό και με την... πρόκριση!"