Το πρωί λάβαμε ένα σχόλιο απο τον "Ιχνηλάτη" το οποίο έλεγε:

"Εχθές Τετάρτη βράδυ ο Δήμαρχος της Νεμέας στο Δ.Σ. αφού είχε καλέσει και τα απόβλητα του Καλαντζή , τον Γενικό Γραμματέα και Ανακριτή κύριο Αιβαλή έστησε λαϊκό δικαστήριο , ανακρίνοντας την κύρια Κουβακλή γιατί δεν παραδίδει το αναψυκτήριο του χωριού του γνωρίζοντας ότι αυτό δεν είναι δυνατό αφού η κυρία Κουβακλή δεν έχει πληρωθεί λόγω υπαιτιότητας του ιδίου και του ανακριτή του.
Είχαν δίκιο δυο πολίτες της Νεμέας ( βρέθηκαν στο Δ.Σ. για να υπενθυμίσουν στον κύριο Δήμαρχο το ψήφισμα που πήρε το Δ.Σ. την ημέρα του θανάτου του αείμνηστου Μιχάλη Βελέντζα να δοθεί το όνομα του σε πλατειά ή δρόμο ή ότι άλλο προς τιμήν του, το οποίο και έχει αθετήσει) που τους είπαν αλλοδαπούς και ότι μόλις τελειώσει η θητεία τους δεν θα θέλει κανείς να τους θυμάται στη Νεμέα.


Αυτή η αντιπολίτευση τι κάνει; O φέρελπις και εν δυνάμει Τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ κύριος Βαφειάδης κατά που κοιμάται άραγε; "

Η τελευταία φράση του σχολίου είχε σαν αποτέλεσμα να μας στείλει πριν λίγο απάντηση ο κ.Γιάννης Βαφειάδης στην οποία και αναφέρει:

"Αγαπητέ ή Αγαπητή μου ,
Με την ευκαιρία της αναφοράς σας στο όνομα μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον χαρακτηρισμό «φέρελπις» .Πράγματι και είμαι και νιώθω φέρελπις χωρίς παρακαλώ αυτό να θεωρηθεί έπαρση από πλευράς μου.
Εσείς το αναφέρεται όπως επίσης και αρκετοί άλλοι. Αυτό με κολακεύει ιδιαίτερα διότι τι καλύτερο για κάποιον από το να τον αποκαλούν έτσι?
Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ να είμαι εγώ αυτός που θα αναλάβει τον τομέα οργάνωσης και ανάπτυξης της παράταξης μου, της Νέας Δημοκρατίας , στην ΝΕΜΕΑ ή οπουδήποτε αλλού.
Υπάρχουν άλλοι πολύ πιο ικανοί στον τομέα αυτό ,δηλαδή στην οργάνωση και την ανάπτυξη της Ν.Δ. εδώ στην Νεμέα , οι οποίοι όπως πολύ καλά γνωρίζετε κάνουν τα πάντα προκειμένου να δυναμώσει η θέση της παράταξης στην κοινωνία αλλά και να επέλθει η πολυπόθητη συσπείρωση .
Είναι οι ίδιοι που μετά τις εκλογές βροντοφώναζαν ότι δεν έχουν ανάγκη από ΣΤΕΓΗ και οι ίδιοι που μας καλούσαν να απαρνηθούμε την Νέα Δημοκρατία και να πάμε παραδίπλα , έτσι ώστε όπως έλεγαν , να δώσουμε ένα καλό μάθημα σε όλους αυτούς μέσα στο κόμμα που θεώρησαν ( ευτυχώς ) ότι οι ιδέες αλλά και οι νοοτροπία τους είναι άλλων εποχών .
Εποχών που οι «μαγκουροφόροι» επέβαλαν ότι αυτοί ήθελαν και ότι τους συνέφερε.

Μέσα στις ενέργειες τις οποίες κάνουν (και που ίσως επαναλαμβάνω γνωρίζετε) είναι και η σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα επίσκεψη τους στα κεντρικά γραφεία του κόμματος παρακαλώντας η καλύτερα …. ικετεύοντας , από εδώ και από εκεί, για εύνοια όπως επίσης και διαβάλλοντας κάποιους άλλους πάντα για… το καλό της παράταξης .
Θεωρώ ότι σε τέτοιους ενεργούς νεοδημοκράτες , θα πρέπει να εναποθέσει η Νέα Δημοκρατία τις ελπίδες της για την καλύτερη οργάνωση του συγκεκριμένου τομέα .

Εγώ προς ενημέρωση σας θα συνεχίσω να «κοιμάμαι» όπως εσείς λέτε, όσο τέτοιοι τύποι θα αλωνίζουν στους κόλπους της παράταξης που ανήκω . Ίσως δεν σας απασχολεί αυτό απλά το παραθέτω ως πληροφόρηση και δεν προσδοκώ καμία τοποθέτηση σας για την απόφαση μου αυτή. Έτσι κι αλλιώς έχετε ήδη τοποθετηθεί .

Σχετικά με το θέμα της αντιπολιτευτικής τακτικής του συνδυασμού με τον οποίο έχω εκλεγεί ,πράγματι έχετε δίκιο σε ένα σημείο.

Ίσως δεν είμαστε τόσο σκληροί στις επισημάνσεις μας, για τα κακώς κείμενα που διαδραματίζονται στον δήμο , όσο θα θέλατε .
Η γραμμή που ακλουθούμε δεν είναι αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και το θεαθήναι , αλλά μια ήπιων τόνων , σοβαρή συνάμα ,τακτική παρακολούθησης όλων τον θεμάτων που απασχολούν τον δήμο.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Γιάννης Βαφειάδης"
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Ο "ανακριτής"..ο ύπνος της αντιπολίτευσης και η απάντηση Βαφειάδη..!"

  1. ALEX Said,

    Έχει μεγάλο ενδιαφέρον πραγματικά να ακούμε από τον κ. Βαφειάδη ότι κάνει αντιπολίτευση ήπιων τόνων. Αν αυτό ήταν αλήθεια θα ήταν ένα κέρδος για τον πολιτικό πολιτισμό της Νεμέας. Είναι ό μόνος που κατά καιρούς, μέσω του συνεργαζόμενου blog, σας κάνει αντιπολίτευση, ομολογουμένως όμως για ήπια θέματα, γιατί προφανώς δεν βρίσκει σοβαρά. Αλλά τι να πρωτοπρολάβει κι αυτός; Αντιπολίτευση στον Ανδριανάκο; Αντιπολίτευση στον Φρούσιο; Αντιπολίτευση στον Καλατζή, τον Καλή και τα άλλα στελέχη της Ν.Δ.;
    Πάντως θα είναι άσχημο, αλλά και ειλικρινά αδιάφορο για τον κόσμο να επιχειρήσουν να μετατρέψουν, όπως επιχείρησαν και προεκλογικά κάποιοι, το εσωκομματικό τους πρόβλημα σε πρόβλημα της πόλης. Κάνουν σα να μην έχουν πάρει είδηση ποια είναι η άποψη του κόσμου για τις κομματικές διεργασίες, απ' όπου κι αν προέρχονται. Και καλά οι οικονομικά εύρωστοι, που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και έχουν χρόνο για παιχνίδια. Οι υπόλοιποι όμως;

    Posted on 8 Οκτωβρίου 2011 στις 9:50 π.μ.

     
  2. ALEXIS Said,

    Επειδή μάλλον δεν "έφυγε" το προηγούμενο σχόλιό μου (αν έφυγε παρακαλώ μην δημοσιεύσετε αυτό), θα ήθελα να πω τα εξής στον "φίλο" Alex, τον οποίο "παρακολουθώ" καιρό τώρα: Καλά τον Ιχνηλάτη, τον καταλάβαμε όλοι ποιος είναι: ο τέως! Ποιος άλλος άλλωστε θα νοιαζόταν αν "ανακρίθηκε" η κολλητή του κα Κουβακλή! Ιχνηλάτη ετών 65 πρώτη φορά βλέπω! Μπράβο κουράγια!!! Αλλά εσύ "φίλε" Alex, τι ζόρι τραβάς με κάποιους νέους ανθρώπους που έχουν τη θεμιτή φιλοδοξία να ασχοληθούν με τα κοινά? Παρατηρώ βέβαια, εδώ και καιρό, ότι έχεις μία αγκύλωση με όποιον δεν είναι Νεμεάτης βέρος. Δηλαδή όποιος είναι σαραντάρης και μη Νεμεάτης, τι δουλειά έχει με τα κοινά? Και επαναφέρεις στο προσκήνιο δύο άτομα, τα οποία ο λαός της Νεμέας έστειλε στις τελευταίες δημοτικές - άμεσα ή έμμεσα - στο χρονοντούλαπο της ιστορίας να ... αραχνιάσουν με την ησυχία τους!!! Παρεπιπτόντως το Καλής γράφεται με δύο "λλ", εκτός κι αν είναι σκόπιμο το λάθος. Μάθε λοιπόν πώς αρκετά με τη μαλακοκουλτούρα. Ο κόσμος χόρτασε. Ο κόσμος ψηφίζοντας στις τελευταίες δημοτικές απέδειξε ότι θέλει όραμα, αισιοδοξία και νέες ιδέες. Και επομένως, νέους ανθρώπους. Με τις ιδέες, με το ψώνιο, με τα λάθη τους, με το καλάμι τους αν θες. Όμως νέους. Αυτός θα τους κρίνει. Αν είναι "νούμερα" θα πάνε σπίτι τους. Όμως, τους "άλλους" τους έστειλε σπίτι τους και, σε διαβεβαιώ, κανείς δεν τους κάνει αντιπολίτευση. Μόνοι τους περιστρέφονται γύρω από το μοναχικό εγώ τους. Monaxus monaxus. Κατάλαβες?

    Posted on 10 Οκτωβρίου 2011 στις 4:49 μ.μ.