Στα ίχνη της σπείρας με τα Καλάσνικοφ

2.10.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Θρίλερ με τους Αλβανούς που έχουν τρομοκρατήσει την Αθήνα
Θέμα χρόνου θεωρεί η Αστυνομία τη σύλληψη της διαβόητης συμμορίας με τα Καλάσνικοφ, η οποία έχει τρομοκρατήσει την Αθήνα, με ληστείες στα όρια της αγριότητας.
Οι τρεις Αλβανοί έχουν πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα πολλές ληστείες, εισβάλλοντας σε σπίτια, κακοποιώντας τους ενοίκους και αρπάζοντας πολύτιμα αντικείμενα και – κυρίως – πολυτελή αυτοκίνητα.

Για μεγάλο διάστημα οι ληστές κατάφερναν να «σβήνουν» τα ίχνη τους. Ωστόσο, έχουν υποπέσει σε λάθη, τα οποία έχουν φέρει τις διωκτικές Αρχές πολύ κοντά στη σύλληψή τους. Οι Αρχές έχουν πλέον στα χέρια τους δύο βίντεο από τη δράση των ληστών με τα Καλάσνικοφ. Ένα από αυτά παρουσιάζει καρέ-καρέ την εισβολή τους σε σπίτι των νοτίων προαστίων, τον περασμένο Ιούλιο.

Όπως γράφει σήμερα η Espresso, οι οπλοφόροι έχουν αφήσει και άλλα ίχνη: ένα από τα αυτοκίνητα που έκλεψαν βρέθηκε και έγινε «φύλλο και φτερό» από την Αστυνομία που απομόνωσε το DNA των δραστών. Ένας από αυτούς είναι ένας σεσημασμένος Αλβανός, που έχει εκτίσει ποινή για κλοπές και ληστείες.

«Τους ξέρουμε. Το μόνο που απομένει είναι να βρούμε το κρησφύγετό τους», λέει αξιωματικός της Αστυνομίας.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Στα ίχνη της σπείρας με τα Καλάσνικοφ"