Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ν.Α. Κορινθίας, ο νομάρχης κος Ταγαράς κάλεσε σε σύσκεψη φορέων για αντιμετώπιση του στεγαστικού προβλήματος του 1ου ΕΠΑΛ Κορίνθου.
Το θέμα ανέδειξε ο ΣΥΡΙΖΑ νομού Κορινθίας μετά από επίσκεψη αντιπροσωπείας στο υπό κατάληψη από τους μαθητές λύκειο και σχετική ερώτηση από τους βουλευτές Θ. Λεβέντη, Τ. Κουράκη και Ν. Τσούκαλη.
Η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοινωσή της αφου σωστά υπενθυμίζει οτι το θέμα ανοιξε μετά απο την ερώτηση των βουλευτών του κόμματος θεωρεί στην ανακοινωσή της οτι έστω και αργά υπάρχει ελπίδα να βελτιωθούν οι συνθήκες στο ΕΠΑΛ. Συγκεκριμμένα αναφέρει:
"Είναι παρήγορο που έστω και με αυτό τον τρόπο, οι υπεύθυνοι παράγοντες του νομού, μετά από απουσία τεσσάρων εβδομάδων, αποφάσισαν να ενσκήψουν στο πρόβλημα. Ελπίζουμε ότι οι λύσεις θα δρομολογηθούν άμεσα, γιατί δεν τιμούν την εκπαίδευση στο νομό, τέτοιες απαράδεκτες συνθήκες που βιώνουν τα παιδιά μας.
Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ του νομού παρακολουθεί το θέμα και αν χρειαστεί θα επανέλθει με νέες παρεμβάσεις. Παράλληλα συνεχίζει τις παρεμβάσεις της για μια σειρά θέματα που αφορούν το νομό και ελπίζει σε παρόμοιες γρήγορες λύσεις για όλα."
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Σϋσκεψη για τα προβλήματα του ΕΠΑΛ Κορίνθου"