Εδώ ισχύει απόλυτα αυτό που λέμε...το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;Το γραφείο τύπου του πρώην δημάρχου Λουτρακίου μας έστειλε το παρακάτω κείμενο με τον τίτλο..
.Ως πότε θα τρώμε με τα έτοιμα του κ. Γκιώνη...!!!!

Ω...μέγα θράσσος
Ω..απύθμενη άμνησία
Ω...Θεέ μου τι θα ακούσουμε ακόμα...
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ δελτίο τύπου του κ. Γκιώνη ανευ σχολίων...!
Διότι τα έτοιμα είναι τα χρέη που άφησε πίσω..!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ

"ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ Ως πότε «θα τρώμε από τα έτοιμα» του Γ. Γκιώνη;

Το Ράλι Ακρόπολις 2011 ήταν μία όαση σε ένα άνυδρο και έρημο τοπίο για τον τόπο μας. Για λίγες ημέρες το Λουτράκι και η ευρύτερη περιοχή βγήκαν από την μιζέρια τους. Δείξαμε ότι μπορούμε, ότι έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε το μεγάλο άλμα, να διαμορφώσουμε μία θετική προοπτική για το αύριο.

Με βάση το Ράλι Ακρόπολις κάθε μέρα όλη η Ελλάδα έβλεπε, άκουγε και διάβαζε για το Λουτράκι. Μέσα από τα δεκάδες διεθνή μέσα ενημέρωσης το Λουτράκι βγήκε και πάλι σε όλο τον κόσμο, αποκομίζοντας διαφήμιση που αξίζει πολλά εκατομμύρια ευρώ. Τα ξενοδοχεία και οι εμπορικές επιχειρήσεις πήραν μία ανάσα σε δύσκολη περίοδο. Για λίγες ημέρες ένας άνεμος αισιοδοξίας φύσαγε στο Λουτράκι.

Αυτός ο αγώνας είναι μία μεγάλη επένδυση για τον τόπο, που οφείλει να αξιοποιήσει η Δημοτική Αρχή με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Το μεγαλύτερο λάθος θα είναι να μην χτίσουμε πάνω στην επιτυχία. Πολύ φοβούμαστε, όμως, ότι η μακάρια Δημοτική Αρχή Λογοθέτη θα θυμηθεί το Ακρόπολις τον Ιούνιο του 2012.

Για την Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών, το Ράλι Ακρόπολις είναι η δικαίωση της πολιτικής της και του οράματος που έχει για τον τόπο. Ο Γιώργος Γκιώνης, μαζί με μία μικρή ομάδα συνεργατών που αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έφερε τον αγώνα στο Λουτράκι γιατί κατάλαβε πόσο μπορεί να συνεισφέρει στην ανάπτυξη και την ευημερία. Παραμερίσαμε τις μικρότητες και τις σκοπιμότητες. Ανοίξαμε δρόμους και αφήσαμε μία λαμπρή κληρονομιά για τον τόπο. Και χαιρόμαστε όταν βλέπουμε ότι το Ράλι Ακρόπολις, ένας αγώνας παγκοσμίου επιπέδου, ταυτίζεται με το Λουτράκι και προσφέρει στην προοπτική του.

Αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια οι διοργανωτές του αγώνα που κατάφεραν και να τον διαφημίσουν και να τον αναβαθμίσουν. Μας απέδειξαν ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία, όταν έχει γνώση, μεράκι και αγάπη για τον αθλητισμό, μπορεί να καταφέρει σημαντικά πράγματα.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ"
You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Ανακοίνωση Γκιώνη...το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;"

  1. dhmhtrhs Said,

    Φίλε Γιάννη θέλω να πιστεύω οτι είσαι αμερόληπτος σε παρακαλώ να αποδίδεις τα του Καίσαρος το Καίσαρι και να μην αληθορίζεις στα κακός κείμενα της υφιστάμενης Δημοτικής Αρχής εκτός !!!!!!

    Posted on 22 Ιουνίου 2011 στις 10:11 μ.μ.