Την ανάγκη να υπάρξει μια διαφορετική οικονομική πολιτική που δεν θα βασίζεται στην υπέρμετρη φορολογία, επανέλαβε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος παρέστη στο ετήσιο αντάμωμα των Σαρακατσαναίων στο Περτούλι, επεσήμανε πως υπάρχει ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα αρκεί να υπάρξει αλλαγή πολιτικής.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στις συναντήσεις που είχε στην Ευρώπη, επισημαίνοντας πως περιέγραψε μια πραγματικότητα «η οποία -για παράδειγμα- δεν αντέχει ως οικονομία πάνω σε μια υπερφορολογημένη χώρα, σε μια αγορά στεγνή, σε μια περίοδο που η οικονομική δραστηριότητα έχει φτάσει στο μηδέν, ότι δεν σηκώνει σε αυτή την ύφεση την τεράστια να ζητάς να πάρεις και άλλους φόρους, γιατί και να τους ζητήσεις δεν θα τους βρεις».

Οι φόροι σκοτώνουν τους φόρους» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς και σημείωσε ότι το "Ζάππειο 2" είναι μια πρόταση για την έξοδο από την κρίση «πλήρης και κοστολογημένη», «η μόνη εναλλακτική οδός, για να βγούμε μια ώρα αρχύτερα από το μνημόνιο».


Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Σαμαράς : "Ανάγκη για διαφορετική πολιτική''"