Σαμαράς : "Κλειδί" η μείωση φόρων

6.7.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Μειώσεις φόρων και αναπτυξιακά μέτρα για να βγει η Ελλάδα από την κρίση, προτείνει ο Αντώνης Σαμαράς με συνέντευξή του στην Wall Street Journal.

Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτηρίζει αποτυχημένο το πρόγραμμα λιτότητας στην Ελλάδα και ζητά την άμεση επανεξέτασή του. "Πιστεύω ότι οι πιστωτές μας θα πρέπει να αλλάξουν πολιτική. Το ερώτημά μου είναι γιατί θα πρέπει να κατρακυλήσουμε κι άλλο; Σε τρεις μήνες θα ζητάμε ξανά χρήματα", αναφέρει και επαναλαμβάνει τις θέσεις του υπέρ της μείωσης των φόρων.

"Αντί να "στραγγαλίζει" την ελληνική οικονομία με αυξήσεις φόρων, η Ευρώπη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα πρέπει να επιτρέψουν στην Ελλάδα να μειώσει τους φόρους για την επανεκκίνηση της ανάπτυξης", δηλώνει.

Επίσης ο κ. Σαμαράς, γνωστοποιεί τι είπε στη Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ στην πρόσφατη σύνοδο του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες: "Είπα στη Μέρκελ: Κοίτα, αν το σχέδιό σου έχει αποτέλεσμα, τότε είμαι λάθος. Όμως, αν δεν έχει αποτέλεσμα, τότε θα χρειαστείς ένα νέο σχέδιο και εγώ είμαι αυτός που μπορεί να το εφαρμόσει".


Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Σαμαράς : "Κλειδί" η μείωση φόρων"