Την περασμένη Παρασκευή το ΠΑΣΟΚ της Κορινθίας είχε προγραμματίσει εκδήλωση στο Εργατικό κέντρο της Κορίνθου με ομιλητή τον Αργείτη υφυπουργό Γιάννη Μανιάτη.

Οι λόγοι που αναβλήθηκε η ομιλία και η συγκέντρωση δεν έγιναν γνωστοί.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο υφυπουργός κ. Μανιάτης μέχρι και την τελευταία στιγμή πίεζε να γίνει η συγκέντρωση και δήλωνε ότι «δεν θα τον φιμώσει μία ομάδα 20-30 ανθρώπων»..

Όμως η συγκέντρωση δεν έγινε..

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στελέχη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ από όλο τον νομό καθημερινά πιέζουν ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και δηλώνουν αποφασισμένα να την περιφρουρήσουν οι ίδιοι..
Στέλεχος της νομαρχιακής δήλωσε ότι «ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ δεν θα ανεχθεί άλλο την κατάργηση του δημοκρατικού δικαιώματος της λειτουργίας του κόμματος και θα περάσει στην αντεπίθεση..»

Τα όσα γίνονται σε όλη την Ελλάδα έχουν αρχίσει να δημιουργούν στα στελέχη και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ συσπείρωση παρά τον σκεπτικισμό που υπάρχει στο κόμμα…

Το ζητούμενο είναι ότι με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε σύγκρουση διότι τι θα συμβεί αν κάποιοι επιχειρήσουν να κάνουν αντισυγκέντρωση και δεχθούν επίθεση από εκνευρισμένα και αποφασισμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ;

Πάντως η νομαρχιακή επιτροπή Κορινθίας είναι πλέον έτοιμη όπως μας είπε άλλο στέλεχος του κόμματος έστω και να είναι η μοναδική στην Ελλάδα άμεσα να προχωρήσει σε δημόσια συγκέντρωση και μας τόνισε χαρακτηριστικά:
«Οποιος θέλει ας τολμήσει να δημιουργήσει προβλήματα»..!!!

Ο Νίκος Πετρόπουλος μιλά για ηρεμία και λέει ότι δεν χρειάζεται να ρίξει κανείς λάδι στην φωτιά αλλά ταυτόχρονα θεωρεί απαράδεκτα τα όσα συμβαίνουν που έχουν καταλύσει την δημοκρατική λειτουργία…!!
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας πιέζουν την νομαρχιακή για αντεπίθεση!!!"