Τι συζήτησαν Κουφοντίνας - Πεταλωτής

7.8.11 Αναρτήθηκε από diogenis

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι του πρώην κυβερνητικού εκπρο-σώπου με το μέλος της 17Ν στην αναπάντεχη συνάντηση που είχαν στον Κορυδαλλό

Τι συζήτησαν Κουφοντίνας - Πεταλωτής

Αγανακτισμένος δήλωσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, τρεις μέρες πριν ξηλωθούν τα αντίσκηνα από την πλατεία Συντάγματος. Ηταν επίσης ανήσυχος για την προοπτική μετακίνησής του από τις φυλακές Κορυδαλλού. Ζήτησε από τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Πεταλωτή, να μη χωρίσουν οι οκτώ της "17 Νοέμβρη", που εκτίουν τις βαριές ποινές τους.

Ο "Λουκάς" της οργάνωσης συναντήθηκε αναπάντεχα με τον υφυπουργό, που από την ανάληψη των καθηκόντων του έχει συστηματοποιήσει αιφνιδιαστικές επισκέψεις στις φυλακές. Ο 53χρονος κρατούμενος παρουσιάστηκε κατατοπισμένος για τις εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις. Ως παλιός φοιτητής της ΑΣΟΕΕ, είχε να μιλήσει ακόμα και για την κερδοφορία των τραπεζών σε συνθήκες χρηματοπιστωτικής κρίσης.

Ο Γιώργος Πεταλωτής, την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, ξεκλείδωσε την πόρτα στο μοναδικό σωφρονιστικό κατάστημα που εξακολουθεί να λειτουργεί στο πολεοδομικό συγκρότημα της Αθήνας. Σχεδιάζει με προσοχή τη μετεγκατάστασή του. Και για τον λόγο αυτόν πήρε μαζί τον δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη.

Ζήτησε να μιλήσει αυτοπροσώπως με κρατούμενους. Τη συνέχεια διηγείται ο ίδιος στο "Εθνος της Κυριακής": "Στις επισκέψεις μου στις φυλακές συναντώ κρατούμενους. Οταν βρέθηκα στην πτέρυγα της "17 Νοέμβρη", ζήτησαν να μιλήσω με έναν από τους κρατούμενους. Ηρθε ο κύριος Κουφοντίνας. Ανέφερε αρκετά ζητήματα της φυλακής. Απ΄ όσα μου είπε, δεν συμπέρανα πως έχει ιδιαίτερα παράπονα. Επεκτάθηκε σε ειδικότερα ιδεολογικά θέματα. Από τα σχόλια που έκανε έδειχνε ενημερωμένος για την επικαιρότητα. Μου δήλωσε, μάλιστα, "αγανακτισμένος".

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Response to "Τι συζήτησαν Κουφοντίνας - Πεταλωτής"

  1. παρατηρητής Said,

    Αυτοί απ΄το "'Εθνος" σας κλέβουν τα θέματα:
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63283312

    Posted on 7 Αυγούστου 2011 στις 1:44 μ.μ.

     
  2. παρατηρητής Said,

    Το αντιγράφετε που το αντιγράφετε, γιατί δεν το βάζετε ολόκληρο το δημοσίευμα;

    Posted on 7 Αυγούστου 2011 στις 1:51 μ.μ.

     
  3. diogenis Said,

    Σωστές και οι 2 παρατηρήσεις σου.
    Απο παραδρομή δεν μπήκε η πηγή..!

    Posted on 7 Αυγούστου 2011 στις 3:36 μ.μ.